Hopp til hovedinnhold
Senteret sitt bannerbilde

Ønsker du å bytte time? Les dette!

19. oktober 2023

Kjære pasient. 

Vi har veldig fulle lister. Mange pasienter ønsker å bytte time når tidpunktet nærmer seg. Vær oppmerksom på at du da kan risikere å få ny time først om 2-3 måneder. 

Takk for forståelsen. 

Mvh Gynekologene på Kolbotn

Nå kan du få satt inn Ballerine perlespiral hos oss!

9. juni 2023

Ballerine perlespiral er en hormonfri spiral, som kan brukes hos alle kvinner, også de som ikke har født barn. Den er like sikker som kobberspiralen, men er utformet på en litt annen måte som gjør at den former seg etter livmoren. 

Den koster 1500,- her hos oss, og du kan lese mer om den her

Hjem | ballerine.no

 

Betalingsautomat

27. april 2023

Vi har fått ny betalingsautomat.

Denne er det kun mulig å betale med bankkort på. Det går desverre ikke an å "tæppe" med mobiltelefonen. Det går heller ikke an å betale med kredittkort.
Dersom det ikke betales på automaten, blir det sendt en giro (gebyr 59kr).

Dette til informasjon.

Komme i kontakt med oss?

20. oktober 2022

Kjære pasient!

Vi har telefontid hver dag fra 9 til 12. Telefontiden kan avvike noe enkelte dager, da vil det ligge beskjed om tidene på telefonsvareren vår. Vi har mange som ringer til oss, så det være litt ventetid på telefonen. Dere kan også finne en del informasjon på nettsiden vår. 

Du kan komme selv om du har menstruasjon. Vi gir beskjed hvis prøvesvar er unormale, men hvis du ikke hører noe, kan du anta at prøvene er fine. 

Avbestilinger må skje senest 24 timer før timen. Vi kan desverre ikke motta avbestillinger på e-post. 

Lurer du på prøvesvar? Les dette:

19. mai 2022

Kjære pasient! 

Vi har travle dager, og mange henvendelser både til oss for time, og på telefonen. For å få bedre tid til pasientarbeid, prioriterer vi kun å besvare prøver som er unormale. Dette betyr at dersom du ikke hører fra oss, kan du anta at prøven din er normal! 

Hilsen oss på klinikken! 

Nye nettsider

16. november 2021

Kjære pasienter! 

Vi har fått ny nettside, for å tilby rask og tilgjengelig informasjon om oss og våre tjenester. Vi håper dere synes den er nyttig! Vi vil jobbe med den litt fremover, slik at den blir mest mulig brukervennlig.